Saturday, March 26, 2011

Offline ! 
Good Night Blogger , Facebook and Yahoo massenger :)
Camera NIKON D7000 idaman ku dari aku form 2 lgi , smpi skrg ndk dpt2x , ndaa tau bila mw dpt ne bendaa , ari2x kmpul duet , kmupul duet , ndk tau jugaa smpi bila , mls juga mw arap kn bapak mw mnta bli kn ini , sudah pastynya dia say , 'teyda duet' , ksian jugaa klau dia sda kata2x gtuu , terpaksa laa rela hati kumpul ari2x duet skulaa sma duet syiling , terpaksa laa sbr , sbr , sbr hanya gara2x mw dpt ny hrus sbr laa , mls juga mw tburu2x , hehehe , lgi pun , aku cmburu laa , 4 org sdaa dlm kluarga ku pki benda ny , jeles sda aku nmpk bla dorg snap2x ny , bliur d nmpk , ingin jugaa aku mw , tpi bila kn ? :(

Tpi tak pa ! aku psty akan dpt , klu dpt ny , maluncat smpi patah kaki ne pun ndk ku rsaa sdaa klu dpt ni , kompom happy sentiasa klu dpt ne benda , pling ku sukaa laa dan sukaa btul sdaa sma ni benda , Aku akan dapat camera NIKON D7000 ! WAIT AND SEE :)
SIMPLE STYLE ? ini laa jaa dress yg slalu aku gunaa klu hangout ka jln2x ka , inii jaa laa dress aku pkai setiap masa , malas sdaa mw dress mendalam ny , blum mahir lgii , mw kna belajar dulu bruu dress dalam2x , hee :D
Dalam otak ny blum ada lgi timbul Dress bru , mw cuba yg lama dngan dress yg simple ny , lebih bgus , selesa d pandang oleh org atau manusia sekalian :P
Tunggu abes skulaa , bila sda tiba masanya life sndri2x bruu laa ubah dress , HARAP MAAF ! saya bukan pozer atau pun ikut2x penampilan org , aku cuma mengikut dress semasa , aku kn plih mna dress yg bgus dan selesa , itu laa aku pki mna yg selesa :) peduli laa apa yg kmu ckp , aku ne pozer ka apakah , janji life aku Happy dengan semua orang , Janji Boleh hidup di duniaa , hee :D , mm :| Kalau La dress aku bekekalan begini ? boleh ka ? harap2x aa kn , cuma perlu pkai ari2x kli ny , bruu biasa dress yg simple ny , mm , apa pun , kpada yg baca blog ny , jika ada yg silap kata di sni , Mohon maaf kepada semua pembaca setia blogger :) , Tujuan aku post2x bgini , bukan laa hnya untuk nunjuk2x tpi ni hanya untuk saja2x , bkn nak tembirang2x mw post segala tentang aku , hee :D ,


JIKA ADA YANG TIDAK FAHAM .
SILA BERI KOMEN YANG JUJUR :)
HANGOUT WITH MY ADEK2x ANGKAT :)








Happy Jln sma my adek angkat :) 
Sayang  kamu  sangat2x  bebeng 2 org ny !

Tuesday, March 22, 2011

What The Fuck CIKGU !


Macam Fuck Saja mw pnggil2x bapa saia , spaya kao apa ! spaya aku kna mrh aa , bruu kerja mu ndk d buat , trus mw lapor2x sma my father aa , SIAL kao kao macam ANJENG ! Aku Anty Sama kao ! DENDAM aku sma kao nnty ! kao tnguk aa ANJENK ! cikgu2x yg ajar2x aku ndk juga begini ! mmg hidup mw goda lelaki kha saja ! thu aa kao buat gtuu kn , org slh ckp or buat jaa , trus kau men pcit2x blkg aa , trus kao men cubit2x aa , mcm kao apa jaa snaa ! aku anty sma kao sebab kao GAY !

Saturday, March 19, 2011

Off
Sad :( 

Knpa laa , Aku D buat mcm Urang Yang Tak da prasaan D buatnya , mcm aku ne kejar2x dyaa jaa , ckp sajaa baa kn klu ndk syg sudaa , apa ssh , ckp , abes cyta kn ,
tpi biarla dya yg ckp sndiri dpan2x aku ,

Ok ! kao ndk mw pduli sma aku , Oke boss ~ d lyn baa kao joo , aku pun ndk juga pduli sma kao , oke :D
Offline :)

Facebook 
Blogger 
Yahoo Massenger 
Update Blog ? 

Ndk tau mcm mna mw update ne blog ? asl d update suma BIDAK ! mcm taik2x ouu , ssh btul mw dpt idea ny mcm mna , blum pndi kli aku ne mw update2x sgala , hmm :|
NEW LIFE :) 
Want To Say Good Bye OLD STYLE and FAMILY KUCCENG 

OLD STYLE 
Cuma cakap selamat tinggal gaya lama ku , dan ingin bermula gaya yang "simple2x'' ,
Dan aku nak tukar gaya baru bukan nak cari nama tapi ni memang aku yang nak ingin kan ,
biarla apa yang kamu nak cakap , cakap laa d blkg2x ku , aku ndk kisah sdaa apa yang kamu cakap di belakang ku , pedulilaa :)  Yang Penting Life Happy And All Happy :)

FAMILY KUCCENG
Bukan kerana Semua family kucceng yang ramai "quit'' dari kucceng , itu aku pun ndaa tau psl itu smuaa , aku pun ndk tau smpi leader kmi pun yang quit , tpi aku bukan nak sngt ikut2x dorg quit , aku quit pun sebab aku nak Hidup Happy Tanpa sebarang apa2x masalah , segala gaduh apa smua , aku nak idup tnpa MASALAH :) Aku harap kpada family kucceng yang baca aku pnya blogg ne , aku arap kmu paam semua :') , Btw , terima kasih laa coas telah mengizin kn aku msuk ke FAMILY KUCCENG ny , Kepada family kucceng : aku minta maaf dari ujung kaki korang ingga ujung rmbut korang , harap d maaf segala kesalahan yang aku tlah buat kepada kmu :) KUCCENG Take Care FRIEND :')

Wednesday, March 16, 2011

Hujan ?

yesss ! hujan Sudah Coming , Sejuk Pun Msuk Kedalam Ruma , Trus Tidur Klu Dpt :(
Hahaha :D , mm , Sioknya Ujan ny , Sedap2x buat blog2x kna2x sejuk lgi , perggg ! hahaha :D

mm , lgi malangnya , FACEBOOK ndk bisaa buka , biar maki mcm mna pun bukan bisaa cepat juga line Fb ny
Aish ! mcm sial Ba klu gni , Suda Level Mw Dkat Sit juga Buat Aku pnas baa , aish !
mm , tia paalaa , bgus update blog plan2x kn lgii bgus :)
That Fucking FACEBOOK ! 
Internet Slow !

Line INTERNET macam siput babi pulaa skrg ny , klu mlm bukan maen lajunya linenya , klu sda siang , mula sda laa thu mw sundal2x lmbt2x lgii line , aish ! kimaa !

Monday, March 14, 2011

SUBUH YANG S U N Y I :(


sungguh sunyi ne mlm fb ba , mna perginya smua , snyi amat :'( 
Bosan Masa Cuti !

Punya laa busan masa2x  cuty ne , ndk tau mw buat apa ? d umaa , online , game , online , game , ituu jaa aa keja ku , busan gylaa ouu , ndk pun , ptang2x round2x mega jaya , itu pn lebih busan jgaa , mm , ndk tau mw buat apa ? bndr ? lagi laa busan , ndk tau mna ala tuju mw d pegii , huuu :|

Luahan Hati Seorang Pelajar Kita Di Jepun Tentang Tsunami


Assalamulaikum abg.nara, 
Saya seorang pelajar di jepun yang kini sedang dalam keadaan berjaga-jaga atas segala macam kemungkinan buat mase sekarang. pertamanya, terima kasih yang tidak terhingga kepada abg.nara kerana membaca email ini. tujuan saye bagi abg.nara email ni adalah untuk abang nara dapat bantu sebarkan kepada umum akan hal ini. kerana saya tahu betapa berpengaruhnya beautifulnara ini ^ ^
 Berkenaan kejadian di jepun, abg.nara banyak laporkan pada umum dan kami di sini ucapkan terima kasih sangat3. antara kronologi yang berlaku, gegaran sekuat magnitud 9.0 pada petang jumaat lalu di kawasan timur jepun, dengan tsunami setinggi 10meter, diikuti gegaran sekuat magnitud 6.6 berpusat di utara nagano pada awal pagi sabtu lalu.
 Selepas itu diikuti dengan letupan reaktor pertama di nuclear power plant pertama di fukushima pada hari sabtu (jepun ade 2 nuclear power plant, di mane setiap power plant ade 6 unit reaktor) dan pada hari ini, baru sahaja tadi jam 11 jepun, reaktor ketiga pada nuclear power plant yang sama telah meletup. di kedua-dua letupan, radioaktif tersebar ke udara dan ianya merisaukan semua orang di sini walaupun kadar radioaktif yang tersebar tidak membunuh. sehingga kini, dalam 160 orang dianggarkan telah terkena kesan radioaktif tersebut. 
 Berkenaan gegaran, di kawasan timur jepun, gegaran yang agak kuat dan menakutkan beberapa kali terasa sehingga hari ini sejak jumaat lalu, dan di kawasan berhampiran, gegaran kecil masih berlaku sehingga saat ini. buat masa ini, ada pelajar di kawasan timur jepun yang masih berlindung di tempat perlindungan bagi tujuan keselamatan.
 Dengan ancaman gempa bumi, tsunami, letupan nuklear, dan terbaru ancaman gunung berapi di kawasan selatan jepun, kami sangat berharap agar rakyat malaysia sama-sama mendoakan keselamatan kami di sini.
 Di sebalik kerisauan yang kami rasakan, terselit rasa kecewa dalam diri kami terhadap sebahagian mereka di malaysia. seperti yang abg.nara laporkan, berita harian membuat lawak bangsat terhadap ape yang berlaku di sini, begitu juga fizz fairuz yang perangai hampeh gile dengan mempermainkan kejadian ini.
Mane pergi sensitiviti dan nilai kemanusiaan mereka? mereka tak tahukah betapa sedih kami di sini melihat saudara jepun kehilangan ahli keluarga, kehilangan rumah dan kenderaan, kehilangan kampung, kehilangan segalanya. cari mak tak jumpa, cari ayah, cari ahli keluarga.. tiada. dan mereka terpaksa menelan ketentuan bahawa ahli keluarga mereka telah dihanyutkan tsunami. tangisan yang tak berkesudahan :,(
 Dan mereka yang bangsat ini boleh buat main lagi keadaan ini? kalau mereka gunekan alasan bahawa nak menunjukkan bahawa ultraman ape semua tiada kuasa, yang berkuasa hanya Allah, dakwah cara ape yang kau gunakan?? dakwah perlu beradab, bukan biadap macam kalian. nak bercakap tentang Islam konon.. saya boleh katakan saya jamin bahawa orang jepun yang tidak beragama ini, lebih banyak nilai Islam dari kebanyakan orang islam malaysia sendiri.
 Lagi satu, mereka ini (berita harian & fizz fairuz) mungkin tiada ahli keluarga yang berada di jepun samada yang belajar atau bekerja. mereka takkan tahu betapa risau, betapa gusarnya perasaan ahli keluarga kami di malaysia. sewenang-wenang membuat lawak bodoh macam haram.. agak-agakla wei.. ade batas kot dalam apa jua yang kita lakukan.
Kami jugak kecewa dengan perangai sebahagian rakyat malaysia. ape yang ditulis ustaz hasrizal ini perlu sangat3 dijadikan titik tolak untuk rakyat malaysia berfikir, muhasabah diri, dan ubah mentaliti.. tolonglah.. baca, faham, dan bertindak untuk berubah. mentaliti rakyat malaysia telah sangat rosak. (saye tidak cakap semua, saya maksudkan sebahagian yang terlibat).
Lihatlah,. pemimpin malaysia asyik sibuk dengan kerisauan ekonomi bila jepun kena camni. mane pergi nilai kasih sayang sesama manusia?? orang jepun bukannya kafir harbi yang perlu diperangi. mane pergi sensitiviti kalian? kamonla, peka sikit wahai pemimpin sekalian. padanlah malaysia kita kini, pemimpin kencing berdiri, rakyat kencing berlari pun sikit kau tak ambil peduli…
 Saya mohon, rakyat malaysia sekalian, sedarlah. di sebalik apa yang berlaku ini, terlalu banyak yang Allah nak ajar kita semua. beringatlah, masa yang dijanjikanNya telah semakin dekat. hiburan melampau yang disajikan di negara kita telah banyak merosakkan mentaliti masyarakat kita. telah tiba masenya kita semua sedar.. sebelum berlaku pada negara kita kejadian sebegini, berubahlah. beringatlah.. peliharalah diri, peliharalah ahli keluarga kalian daripada menjadi bahan bakar api neraka (66:6).
 Maaf kerana email ini panjang abg.nara. saya rase saye perlu katekan perkara ini atas rase keprihatinan saye kepada semua warga malaysia yang saya kasihi.
 Terima kasih selagi lagi abg.nara sebab bace email saye ini.
 * saye tidak minta email ini disiarkan, saye biarkan ianya pada penilaian abg.nara utk siarkan atau tidak. saye tahu abg.nara seorang yang sangat sensitif dan peka dengan hal-hal sebegini. jika disiarkan, saye tidak minta sebarang kredit. ini adelah sekadar untuk membuka minda umum.


Dari Abang Nara :)

Saturday, March 5, 2011

BosanBosanBosan =[
Busan2x  Edit picture sendiri tyme aku d sandakan :)
Punya busan ny ary , biasanya klu mlm minggu bnyk org online :( 
Tpi tk pa ble tidur lmbt jgaa baa , esok bkn sch , hehe

FIRST :)

SECOND :)

Wednesday, March 2, 2011

:||

haha :) ari2x nek bas , limpas stesen , limpas stesen , hahaha , pnya lauwaa , hehe :D