Tuesday, May 17, 2011

Wednesday, April 20, 2011

AMARAN ! 
kpada sesiap yang tida seberapa suka sma Blogg saia ny , mw ckp saia ikut2x ka apa ka ? saia hnya buat2x blog ny , sbab ndk tau mw buat apa sdaa dngan blog ny . mls sda mw pkir , hhu ~ Dalam Hati Ku Adalah KUCCENG and MUSIC Hardcore !
Sakit :'[ 

knpa laa Sakit ny tiba2x jaa kw dtg aa , bruu kw dtg msa mw cuti lgi , cba la kao sket tyme blum cuti , bleh juga aku ubat , ne mw dkat cuti , bruu lmbt baik lgi , tebiat ba demam ny , kurang kao ! argg ! ndk tau bila mw baik ny , hhu :[ klau mlas care nnty tmbh teruk plaa , klu care lmbt pula baik , aish  bkin pnas jaa kw ne PENYAKIT ! ndk mw lgi aku jangkit sma nma thu PENYAKIT ! rimas budu !

Tuesday, April 5, 2011

Takut Kerana SPM !!!

Arggg ! ndk rsaa , pejam celit2x , sda nak dkat 6 bulan daa , knpa masa begthu cepat aa , masa laju , spm makin dekat , ati berasa risau , diri semakin takut , arggg !!! belajar pun mw pecah jaa otak ny , erggg !!! apa lgii klu bgun pgi2x ny pling mls , semestynya klu dlm kelas , mata pun mcm berat jaa taik mata ny mw buka , kjap buka  kjap tutp , 

wuii ! Arap2x aa aku lulus baa spm , usaha lebih keras lgi ny for my SPM !!! cuma bgthu nda rsaa , zaman persekolahan kmi hanya tnggal beberapa bulan saja nak tamat ! sungguh tak dirasa kn , hehehe , harap2x laa kmi smua lulus ! All My Friend Pray For Me ! (btul kaa english ku thu) hahaha :D

Saturday, March 26, 2011

Offline ! 
Good Night Blogger , Facebook and Yahoo massenger :)
Camera NIKON D7000 idaman ku dari aku form 2 lgi , smpi skrg ndk dpt2x , ndaa tau bila mw dpt ne bendaa , ari2x kmpul duet , kmupul duet , ndk tau jugaa smpi bila , mls juga mw arap kn bapak mw mnta bli kn ini , sudah pastynya dia say , 'teyda duet' , ksian jugaa klau dia sda kata2x gtuu , terpaksa laa rela hati kumpul ari2x duet skulaa sma duet syiling , terpaksa laa sbr , sbr , sbr hanya gara2x mw dpt ny hrus sbr laa , mls juga mw tburu2x , hehehe , lgi pun , aku cmburu laa , 4 org sdaa dlm kluarga ku pki benda ny , jeles sda aku nmpk bla dorg snap2x ny , bliur d nmpk , ingin jugaa aku mw , tpi bila kn ? :(

Tpi tak pa ! aku psty akan dpt , klu dpt ny , maluncat smpi patah kaki ne pun ndk ku rsaa sdaa klu dpt ni , kompom happy sentiasa klu dpt ne benda , pling ku sukaa laa dan sukaa btul sdaa sma ni benda , Aku akan dapat camera NIKON D7000 ! WAIT AND SEE :)
SIMPLE STYLE ? ini laa jaa dress yg slalu aku gunaa klu hangout ka jln2x ka , inii jaa laa dress aku pkai setiap masa , malas sdaa mw dress mendalam ny , blum mahir lgii , mw kna belajar dulu bruu dress dalam2x , hee :D
Dalam otak ny blum ada lgi timbul Dress bru , mw cuba yg lama dngan dress yg simple ny , lebih bgus , selesa d pandang oleh org atau manusia sekalian :P
Tunggu abes skulaa , bila sda tiba masanya life sndri2x bruu laa ubah dress , HARAP MAAF ! saya bukan pozer atau pun ikut2x penampilan org , aku cuma mengikut dress semasa , aku kn plih mna dress yg bgus dan selesa , itu laa aku pki mna yg selesa :) peduli laa apa yg kmu ckp , aku ne pozer ka apakah , janji life aku Happy dengan semua orang , Janji Boleh hidup di duniaa , hee :D , mm :| Kalau La dress aku bekekalan begini ? boleh ka ? harap2x aa kn , cuma perlu pkai ari2x kli ny , bruu biasa dress yg simple ny , mm , apa pun , kpada yg baca blog ny , jika ada yg silap kata di sni , Mohon maaf kepada semua pembaca setia blogger :) , Tujuan aku post2x bgini , bukan laa hnya untuk nunjuk2x tpi ni hanya untuk saja2x , bkn nak tembirang2x mw post segala tentang aku , hee :D ,


JIKA ADA YANG TIDAK FAHAM .
SILA BERI KOMEN YANG JUJUR :)
HANGOUT WITH MY ADEK2x ANGKAT :)








Happy Jln sma my adek angkat :) 
Sayang  kamu  sangat2x  bebeng 2 org ny !

Tuesday, March 22, 2011

What The Fuck CIKGU !


Macam Fuck Saja mw pnggil2x bapa saia , spaya kao apa ! spaya aku kna mrh aa , bruu kerja mu ndk d buat , trus mw lapor2x sma my father aa , SIAL kao kao macam ANJENG ! Aku Anty Sama kao ! DENDAM aku sma kao nnty ! kao tnguk aa ANJENK ! cikgu2x yg ajar2x aku ndk juga begini ! mmg hidup mw goda lelaki kha saja ! thu aa kao buat gtuu kn , org slh ckp or buat jaa , trus kau men pcit2x blkg aa , trus kao men cubit2x aa , mcm kao apa jaa snaa ! aku anty sma kao sebab kao GAY !

Saturday, March 19, 2011

Off
Sad :( 

Knpa laa , Aku D buat mcm Urang Yang Tak da prasaan D buatnya , mcm aku ne kejar2x dyaa jaa , ckp sajaa baa kn klu ndk syg sudaa , apa ssh , ckp , abes cyta kn ,
tpi biarla dya yg ckp sndiri dpan2x aku ,

Ok ! kao ndk mw pduli sma aku , Oke boss ~ d lyn baa kao joo , aku pun ndk juga pduli sma kao , oke :D
Offline :)

Facebook 
Blogger 
Yahoo Massenger 
Update Blog ? 

Ndk tau mcm mna mw update ne blog ? asl d update suma BIDAK ! mcm taik2x ouu , ssh btul mw dpt idea ny mcm mna , blum pndi kli aku ne mw update2x sgala , hmm :|
NEW LIFE :) 
Want To Say Good Bye OLD STYLE and FAMILY KUCCENG 

OLD STYLE 
Cuma cakap selamat tinggal gaya lama ku , dan ingin bermula gaya yang "simple2x'' ,
Dan aku nak tukar gaya baru bukan nak cari nama tapi ni memang aku yang nak ingin kan ,
biarla apa yang kamu nak cakap , cakap laa d blkg2x ku , aku ndk kisah sdaa apa yang kamu cakap di belakang ku , pedulilaa :)  Yang Penting Life Happy And All Happy :)

FAMILY KUCCENG
Bukan kerana Semua family kucceng yang ramai "quit'' dari kucceng , itu aku pun ndaa tau psl itu smuaa , aku pun ndk tau smpi leader kmi pun yang quit , tpi aku bukan nak sngt ikut2x dorg quit , aku quit pun sebab aku nak Hidup Happy Tanpa sebarang apa2x masalah , segala gaduh apa smua , aku nak idup tnpa MASALAH :) Aku harap kpada family kucceng yang baca aku pnya blogg ne , aku arap kmu paam semua :') , Btw , terima kasih laa coas telah mengizin kn aku msuk ke FAMILY KUCCENG ny , Kepada family kucceng : aku minta maaf dari ujung kaki korang ingga ujung rmbut korang , harap d maaf segala kesalahan yang aku tlah buat kepada kmu :) KUCCENG Take Care FRIEND :')

Wednesday, March 16, 2011

Hujan ?

yesss ! hujan Sudah Coming , Sejuk Pun Msuk Kedalam Ruma , Trus Tidur Klu Dpt :(
Hahaha :D , mm , Sioknya Ujan ny , Sedap2x buat blog2x kna2x sejuk lgi , perggg ! hahaha :D

mm , lgi malangnya , FACEBOOK ndk bisaa buka , biar maki mcm mna pun bukan bisaa cepat juga line Fb ny
Aish ! mcm sial Ba klu gni , Suda Level Mw Dkat Sit juga Buat Aku pnas baa , aish !
mm , tia paalaa , bgus update blog plan2x kn lgii bgus :)
That Fucking FACEBOOK ! 
Internet Slow !

Line INTERNET macam siput babi pulaa skrg ny , klu mlm bukan maen lajunya linenya , klu sda siang , mula sda laa thu mw sundal2x lmbt2x lgii line , aish ! kimaa !

Monday, March 14, 2011

SUBUH YANG S U N Y I :(


sungguh sunyi ne mlm fb ba , mna perginya smua , snyi amat :'( 
Bosan Masa Cuti !

Punya laa busan masa2x  cuty ne , ndk tau mw buat apa ? d umaa , online , game , online , game , ituu jaa aa keja ku , busan gylaa ouu , ndk pun , ptang2x round2x mega jaya , itu pn lebih busan jgaa , mm , ndk tau mw buat apa ? bndr ? lagi laa busan , ndk tau mna ala tuju mw d pegii , huuu :|

Luahan Hati Seorang Pelajar Kita Di Jepun Tentang Tsunami


Assalamulaikum abg.nara, 
Saya seorang pelajar di jepun yang kini sedang dalam keadaan berjaga-jaga atas segala macam kemungkinan buat mase sekarang. pertamanya, terima kasih yang tidak terhingga kepada abg.nara kerana membaca email ini. tujuan saye bagi abg.nara email ni adalah untuk abang nara dapat bantu sebarkan kepada umum akan hal ini. kerana saya tahu betapa berpengaruhnya beautifulnara ini ^ ^
 Berkenaan kejadian di jepun, abg.nara banyak laporkan pada umum dan kami di sini ucapkan terima kasih sangat3. antara kronologi yang berlaku, gegaran sekuat magnitud 9.0 pada petang jumaat lalu di kawasan timur jepun, dengan tsunami setinggi 10meter, diikuti gegaran sekuat magnitud 6.6 berpusat di utara nagano pada awal pagi sabtu lalu.
 Selepas itu diikuti dengan letupan reaktor pertama di nuclear power plant pertama di fukushima pada hari sabtu (jepun ade 2 nuclear power plant, di mane setiap power plant ade 6 unit reaktor) dan pada hari ini, baru sahaja tadi jam 11 jepun, reaktor ketiga pada nuclear power plant yang sama telah meletup. di kedua-dua letupan, radioaktif tersebar ke udara dan ianya merisaukan semua orang di sini walaupun kadar radioaktif yang tersebar tidak membunuh. sehingga kini, dalam 160 orang dianggarkan telah terkena kesan radioaktif tersebut. 
 Berkenaan gegaran, di kawasan timur jepun, gegaran yang agak kuat dan menakutkan beberapa kali terasa sehingga hari ini sejak jumaat lalu, dan di kawasan berhampiran, gegaran kecil masih berlaku sehingga saat ini. buat masa ini, ada pelajar di kawasan timur jepun yang masih berlindung di tempat perlindungan bagi tujuan keselamatan.
 Dengan ancaman gempa bumi, tsunami, letupan nuklear, dan terbaru ancaman gunung berapi di kawasan selatan jepun, kami sangat berharap agar rakyat malaysia sama-sama mendoakan keselamatan kami di sini.
 Di sebalik kerisauan yang kami rasakan, terselit rasa kecewa dalam diri kami terhadap sebahagian mereka di malaysia. seperti yang abg.nara laporkan, berita harian membuat lawak bangsat terhadap ape yang berlaku di sini, begitu juga fizz fairuz yang perangai hampeh gile dengan mempermainkan kejadian ini.
Mane pergi sensitiviti dan nilai kemanusiaan mereka? mereka tak tahukah betapa sedih kami di sini melihat saudara jepun kehilangan ahli keluarga, kehilangan rumah dan kenderaan, kehilangan kampung, kehilangan segalanya. cari mak tak jumpa, cari ayah, cari ahli keluarga.. tiada. dan mereka terpaksa menelan ketentuan bahawa ahli keluarga mereka telah dihanyutkan tsunami. tangisan yang tak berkesudahan :,(
 Dan mereka yang bangsat ini boleh buat main lagi keadaan ini? kalau mereka gunekan alasan bahawa nak menunjukkan bahawa ultraman ape semua tiada kuasa, yang berkuasa hanya Allah, dakwah cara ape yang kau gunakan?? dakwah perlu beradab, bukan biadap macam kalian. nak bercakap tentang Islam konon.. saya boleh katakan saya jamin bahawa orang jepun yang tidak beragama ini, lebih banyak nilai Islam dari kebanyakan orang islam malaysia sendiri.
 Lagi satu, mereka ini (berita harian & fizz fairuz) mungkin tiada ahli keluarga yang berada di jepun samada yang belajar atau bekerja. mereka takkan tahu betapa risau, betapa gusarnya perasaan ahli keluarga kami di malaysia. sewenang-wenang membuat lawak bodoh macam haram.. agak-agakla wei.. ade batas kot dalam apa jua yang kita lakukan.
Kami jugak kecewa dengan perangai sebahagian rakyat malaysia. ape yang ditulis ustaz hasrizal ini perlu sangat3 dijadikan titik tolak untuk rakyat malaysia berfikir, muhasabah diri, dan ubah mentaliti.. tolonglah.. baca, faham, dan bertindak untuk berubah. mentaliti rakyat malaysia telah sangat rosak. (saye tidak cakap semua, saya maksudkan sebahagian yang terlibat).
Lihatlah,. pemimpin malaysia asyik sibuk dengan kerisauan ekonomi bila jepun kena camni. mane pergi nilai kasih sayang sesama manusia?? orang jepun bukannya kafir harbi yang perlu diperangi. mane pergi sensitiviti kalian? kamonla, peka sikit wahai pemimpin sekalian. padanlah malaysia kita kini, pemimpin kencing berdiri, rakyat kencing berlari pun sikit kau tak ambil peduli…
 Saya mohon, rakyat malaysia sekalian, sedarlah. di sebalik apa yang berlaku ini, terlalu banyak yang Allah nak ajar kita semua. beringatlah, masa yang dijanjikanNya telah semakin dekat. hiburan melampau yang disajikan di negara kita telah banyak merosakkan mentaliti masyarakat kita. telah tiba masenya kita semua sedar.. sebelum berlaku pada negara kita kejadian sebegini, berubahlah. beringatlah.. peliharalah diri, peliharalah ahli keluarga kalian daripada menjadi bahan bakar api neraka (66:6).
 Maaf kerana email ini panjang abg.nara. saya rase saye perlu katekan perkara ini atas rase keprihatinan saye kepada semua warga malaysia yang saya kasihi.
 Terima kasih selagi lagi abg.nara sebab bace email saye ini.
 * saye tidak minta email ini disiarkan, saye biarkan ianya pada penilaian abg.nara utk siarkan atau tidak. saye tahu abg.nara seorang yang sangat sensitif dan peka dengan hal-hal sebegini. jika disiarkan, saye tidak minta sebarang kredit. ini adelah sekadar untuk membuka minda umum.


Dari Abang Nara :)

Saturday, March 5, 2011

BosanBosanBosan =[
Busan2x  Edit picture sendiri tyme aku d sandakan :)
Punya busan ny ary , biasanya klu mlm minggu bnyk org online :( 
Tpi tk pa ble tidur lmbt jgaa baa , esok bkn sch , hehe

FIRST :)

SECOND :)

Wednesday, March 2, 2011

:||

haha :) ari2x nek bas , limpas stesen , limpas stesen , hahaha , pnya lauwaa , hehe :D

Friday, February 25, 2011

Arggg ~

Npa laa org bnci sma aku smpi sorang pompuan tduh aku conteng2x nmanya yg buruk2x d mejanya ! aku pun ndk tau npa aku d tudu2x ny tnpa bukti ! geram jaa aku nyy dpt ! aish ! bgus2x nya ba aku lyn dya trus dya tudu2x aku ! W.T.F
Busan dengan Gaduh2x !

Bukan Busan Gaduh ngan org , kes gduh sma wewek aa ny , aku pun ndk tau dya ny apa yg dya mw , setiap kli kol or sms msty gaduh pnyaa baa , pnya mls aku klu dngar sdah dya membebel psl2x aku sma dya ny , bkn pnas ba ! ish ! bgus agik gduh ngan org dripada gduh ngan dya ny , bkin sakit aty sajaa diaa ny , aduiiii !!!

Friday, February 11, 2011

Bosan Bosan Bosannn =.='

Ndk tau mw wt pa ny ! ssh btul mw pkir mw buat apa . mw jln ndk tau mw p mna bruu teyda kwn lgik mw jln2x  , naa  kna2x lgi d rumah tidur trus ~ huhu =[

apa mw buat ny ? Update Blog pun mcm mw ndk mw jaa ny post2x yg budu2x pnya keja ny ! huu ~
Mw edit gmbr pun ssh ndk tau mw buat apa lgi , klu tidur trus apa d dpt ny !

Arggggg ~ apa mw buat ny ?

Tuesday, February 8, 2011

Pulang ?

anaa ~ sengsara ou skrg tnggal btu4 , nek bas dua kli , mkn kos ouu bruu thu pnt lgi , tpi siok baa jgak ! haha , rmai jgak member ny , haha , antar naik keta pulang nek bas ~ lawa baa aku ne kn , klu ndk nek motor ba sda ny , tpi motor d bwk plak p kk , sial ~ haha , 

Monday, February 7, 2011

Khairunisa !!!! Aku Rindu Gylak eh sma kao ny syg !

Bila la kao p Twu ny syg :'( ?

Wednesday, February 2, 2011

bangun Lmbt lgi ?

Naa kao kes2x perang dunia ke 4 lgi laa sma dorg c botet , c ija sma c emon , haha , mcm besaa bgun jam 1 ndk pun bgun jam 3 , anaa ~ apa kao ndk m tdor pun smpi matahari bgun bru aku tido , hahaha
tpi tk pa baa , cuty kn , harus bejaga mlm , hahaha :) 


btw , Sungguh Cool Bebeh ~ Rawk !

Tuesday, February 1, 2011

Begila ?

naa kao , begila sda aku , botet , ijaa , emon :)) haha . mmg gyla kmi , sda dua ari kc perang d status c ijaa jaa . ijaa sbr kao aa pok , tenang2x ja kao sna mcm jagung . Happy ba kn ! hahahah . klu kekalan bgini tengah2x mlm kn bgus , hahah , jdi kelawar 4 org , hehe :D

Let happy d subuh yg sejuk2x ny :)
rabu PASTINYA happy ;]
Pergaduhan aku dan dia :'(

Sungguh menyedih kn bila dya kata aku ne teyda apa2x pkir tentang perasaannya . pdahal aku slalu ba pkir psl dya ny . dya saja yg tdak tau . bukan toe sejaa , lbih skit lgi aku rsa malu bila dya cyta suma sma kwn dya mcm mna gayak aku ny sma dya , kwn dya ckp , aku ny ndk slalu tepon dya , kol dya , itu awl2x aku mnta maaf , aku memang btul2x teyda duet , mngkin bgi dya kr8 toe mcm chill ja bgi dya tpi bgi aku sngt besar sbab suma duet buat tuk behibur di bndr guna duet skula ndk pena ssh kn bapak ! mngkin kmi ndk setaraf kli :( .
tpi tk pa laa ! MNGKIN dya anggap aku ny tk pkir persaan sma dya kn , berla yg penting aku tetap syg sma dya ! 

I LOVE YOU KHAIRUNISA MOHD MARDA :')

Monday, January 31, 2011

Offline Zzz
Become band "GREEN DAY"

Green Day first became a band in 1987 . It wasn't called "Green Day" yet though, it was called Sweet Children. Billie Joe Armstrong and Mike Dirnt formed it. In 1989 adding drummer Al Sobrante and changing the name to Green Day, that same year they independently released their first EP called "1000 Hours". Soon signed a contract with Reprise Records, (a division of Warner) and released their first album, then replaced drummer Al Sobrante, who quit the band for college, with Tre' Cool. Who is still with the band.




Green Day became a band in the mid' 80's and it was started by Billie Joe Armstrong and Mike Dirnt (not dimt)

Since the pop punk explosion heralded by super-band Nirvana, few bands have had the success and influence that Green Day have had. 
With the 1994 major label release of their album Dookie, Green Day has brought the late 1970s pop-punk sound to a new generation of teens. Their music is frenetic with the three cord energy and style of post-punk pop and they have opened the door for countless other pop-punk, ska-rock and skater metal bands who have followed their lead. 
Green Day hails from the San Francisco Bay Area - Berkeley to be exact - home of a thriving post-punk underground subculture. Billie Joe Armstrong (guitar, vocals) and longtime friend Mike Dirnt (orig. Mike Pritchard) began playing music together at the age of 14 and formed the band Sweet Children. In 1989 the duo, renamed Green Day, added drummer John Kiffmeyer and independently released their own EP, 1,000 Hours. 
The California hardcore punk scene embraced the EP and the band soon signed with local indie label Lookout. Green Day's first full-length album, 39/Smooth, was released later that year. Some time after this release the band replaced Kiffmeyer with their current drummer, Tre Cool (orig. Frank Edward Wright III). The band moved into the '90s, amassing more fans as time rolled on. Their big break came with the release of their second album, Kerplunk, which attracted major label attention. This led to a record contract with Reprise. In the spring of 1994, Green Day released its major label debut, Dookie, which drew the attention and support of MTV. The heavy rotation of the video for the song "Longview" catapulted the band into the alternative mainstream. 
Their ascent continued into the summer of '94, as the single "Basket Case" spent five weeks at the top of the modern rock charts. During Woodstock '94 the band stole
Green Day formed as a band in early 1987, though they were originally called Sweet Children.


Read more: http://wiki.answers.com/Q/When_did_Green_Day_become_a_band#ixzz1Ce55bbdE
WARNING !


New PICTURE coming soon :D
Hallo FEBRUARY :)
lagu ?

Lagu aapa yg best aa . suma sdah d test ne . mw cuba yg bruu tpy mls plak mw search d youtube . esh ! apa yaaa ? huu :) bgung nee ! arggg !
Yummy :) ~

fuuu ~ sdapnya tdi makanan anty ma mama ku msak . fuuu ~ pnas2x lgi karinya toe . haha . kena2x pedas  lgi kn minum kolaa tmbh pedas prut anaaa ~ dereg laa sket prut tnda berak2x lgii . hahaha :D
sakit :'(

arggg ! sdah laa kaki tdi petang bgun dri tido trus kejang kaki . eshh ! bruu abes kemas uma d btu4 penat lgiii , then tyme di uma ambar lgi tyme dady abes mandy di suru lgi aku amik tualanya d atas anaaa ~ aku naek laa tangga toe . uiii ! las2x slh step sdah urat tgn kena bucu tangga toe . sial ! nsib bisaa menaip klu ndk :( . menunggu laa smpi baik . :( .
ari ne bnyk btul sket ku baa . punya BUDU ! arggg !
Cinta Sebenar :)

      Khairunisa Mohd Marda
Pindah Rumah Baru  :)

haha :D ndk lma lgi pndah uma baru yg luas bauk2x cat bruu lgi . heeeaaa . dpt lgi bejiran ma spupu2x mama ku .

Sunday, January 30, 2011

Kaki Kejang ?

wtf btul ! aku tiba bgun mw kc bunyi lutut ny . tba2x plak kejang kaki ku ndk bisaa gerak . PUNYA SAKIT ! mw nangis jaa ndk . sial2x . arggg ! kata mamaku "tidur lgi lmbt2x wan" aduiii . busung ma mama ku . naa . akibatnya . hahaha :)
4:48 Subuh ~

Ndk tau npa Mata ny ndk mw tutp . ber tutp lampu ndk pndi jgak tutup ny mata ba ! aish ! mlsnya gnie . pksa tido jam 5 ne , bru le ttp . haha :) .

Offline ~
Lesen motor :(

Aduuu , bila ujian cmputer ku ne bisaa pass yaa . ssh jgak klu bgini . bljar pun bisaa gagal ba . aduu . Kenapa ny ya ? smakin susah aku baca makin laa susah d paam nya . klu org "biar lmbt asl dapat" aku ne sdah lmbt bru ndk dpt lgi . arggg ! mw buat mcm ne ! klu tyda lesen dua aty mw bwk motor sna sni . klu da lesen bisa kemana2x ndk pyh lgi nek bas tpi ole kerna ujian ny ndk dpt2x pksa nek bas buad sementara ! aish ! penat lgi mw nunggu2x ne . panas lgi , apa lgi klu bas ne buad hal , lmbt mcm siput , blik henti2x . ish ! Aku akan usaha kn jgak ny ujian ku biar mcm mna pun ujian nya . huu :| 
Kenapa Dengan Aku ?

Kenapa dengan aku ne sjak keblakgan ny aku asyik mrh2x , gadu2x sma Khairunisa . Asl jaa kmi
sms or connect pasty ada perkataan GADUH ndk pun bentak2x smpi aku buatkn dya nanges ,
Aku minta maaf kerna aku asyik mrh2x kao , bentak2x kao , aku minta maaf syg :(
Aku ndk tau mw buat apa setelah aku mendengar kao menangis ktika kao connect sma aku :'(
Im sury syg , sury sngt100x . btw I LOVE EU SO DAMN FUCKING MUCH FOREVER :)


Aku Harap kali ne kami BERJANJI tak kn gaduh2x lgi , bentak2x lgi , tuduh2x lgi , sumalaa yg berkaitan dengan TENGKAR ! hmm :| .

Wednesday, January 26, 2011

 CINTA baru Bermula :)
pada hari rabu bersamaan 26/01/2011 ketika online Facebook , seorang gadis yang telah sekian lama aku kenal samanya , dan sekian lama aku menunggu saat ini , Akhirnya Kami saling jatuh cinta antara satu sama lain :) . aku Harap Cinta kami ne akan kekalan sampai bila2x walaupun masih Budak kami tetap saling menyanyangi satu sama lain :D . Pedulikn apa orang cakap janji CINTA kami Berkekalan :) Nama Gadis itu Khairunisa Mohd Marda , Stay Di Keningau asalnya dari Tawau , apapun 
kepada sesiapa yang membenci aku , jangan la merosakkan KEBAHAGIAANKU 
kalau kamu benci , benci sajala aku ! 



[Stay Tune KUCCENG]

Monday, January 17, 2011

17 january 2011

mm . lmanya ndk update Blog ne . mm . sngt sibuk laa diri ku ~ =P
mm . mm . sury2x sdah bebulan tk update blog ny ! huu :D