Monday, November 22, 2010

Picture Semasa Menyambut Hari Raya Adiladha Pada hari rabu tpi tanggalnya aku lupaa daa :D yang penting 2010 HAHA :)
Lmbt Post Sebabnya Internet Terlampau semad linenya skrg ! Lanjik2x eh . haha .
Papapun . All My Friend SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA !










 Yang Benar KUCCENG WAN :)

Monday, November 15, 2010

SELAMAT HARI RAYA KORBAN buat semua yang mempunyai Blogger , Facebook , Friendster mahupun Twtter , saya mengucapkan selamat hari raya korban (2 kali sdah aku ucap) :D

no in mood !

Thursday, November 11, 2010

PUKEMAK !
mcm mna neh . ndk dpt ku crik buku teks toe . arggg ! Sial bha !

Wednesday, November 10, 2010

TAKUTTTT :(
Bukan Takut gara2x apa . tkut gara2x anu neh Exam pnya psl . Ndk tau laa mcm mna neh . aduuu . bru barapa yg gagal neh . argg !!! sialnya . babik ! tkutnya akuu ! ndk tau npa . sblum neh ndk pena plak aku tkutt ngan exam aku neh . haha . tpi skrg neh . takut kalah2x nmpk hantu yg da d blkg rumh kuh neh . aha ! HARAP2x lulus EXAM ku . arggg !!!!!!
FUCK !
mcm mna esok neh . klu aku tdak crik buku text toe . mati la jwbnya . buku tak d bgi nnty . sial bha . aduii . TOLONG !!! mcm mna neh . mw crik komeng tpi teyda duit . yg da duit poket adalah . aduii . mcm mna yah ? semakin risau neh !
Facebook : OFFLINE

Yahoo Massenger : OFFLINE

Blogspot : OFFLINE

OFFLINE want Sleep bye2x :)
Yahuuuu :)
Bah Cepat kw ujan ! mw smbunk TIDOR neh .
Haha . Klu ujan neh tido . dlm mimpi bidadari trun dlm mimpi kta neh . haha :D

Tuesday, November 9, 2010

Friday, November 5, 2010

SELAMAT PAGI BLOGER :)
OF FOR CREATIVE FREDOOM (ZINT punya kata2x)
Sebelum ne SLAIUM ada mengadu domba pasal penapisan dunia komik malaysia kat novel grafik monggo dia yang diterbit November tahunn lalu. sekarang nie gilran dia pulak untuk tulis semacam satu novel grfik yg brcrita pasal pnapisan komik negara ni.

dia ingat lgi dlm skitar prtngahan 2004,ada akhbr tempatan mana entah yg komen bahawasahnya Utopia High adalah sebuah "komik Lucah" sebab ada adegan sorang budak rmaja brusia 13-15 tahun neh tertayang punggung dia . lepas toe kat muka surat belakang-belakang dia pulak, ada tunjukk cover album placebo, sleeping with ghost yang ada tayang sisi payudara wanita - sebuah album yang ada di jual katt sini).

Anyway , biar dia ulang lagi skali eh ! KOMIK LUCAH !
Gentle ckp apa yg penulis makala tu paam ttang  istillah Lucah ? ap yg didifenisi kn ssebuah material tu sebagai bahan lucah ? adakah sebab dia tunjukkn bahgian tertntu yang tak ketara sngt ? hbis toe Filem yasmin ahmad , gubra yang daflikasikn "U" ada tanyangan benda lebihkrang sma jugak sma macam mna  ? filem lucah ? mcm mna plak dngan klip2 video seksi2x  maut yang tertera d MTV d main kn tiap2x ari terus ke rumah anda ? Penulis toe sndiri patut pikir , kitaorang sebagai pengkarya komik pun tahu batas2x adat dan sennsitive . jadi takkan la kitaorg nak terbit kn "KOMIK LUCAH" pulak ? kalau kitaorg paparkan sesuatu mcm ilustrasi yang slalu kta nmpk majalah heavy metal gtu . yah . itu layakla jugak dicop sebagai "KOMIK LUCAH" secara umumnya di malaysia ni .

Sygnya , bukan penulis yu sorng sejaa yg beranggapan macam tu . ada "sesetngah pihak" kat luar sna pun merasakan macam tu jugak. lagi teruk bukan takat unsur sexsual jak bgi dorg segala unsur ganas (walupun tangan robot yang  yang putus bukan patah) seram (sebab , Tahyul ) penayangan tatu . mencarut (bodoh" pun tak boleh) negativiti (orng jaat  menang) serta merta ~

BERSAMBUNG ~
What A "DAMNED" true story (karya Zint)
Apa yang paling menggagumkan pasal seorang kawan sekolah dia nie dulu ialah betapa tahap dewanya dia dirundung malang hari-hari - sebjik macam watak Ellicia ! kdang2 toe dia boleh duduk tercengang bejam-jam tngok minah toe mengalami kecelakaan itu ini - Sbijik mcm ELCCIA ! seolah - olah tak wujud langsung simpulan bahasa "langkah kanan" dalam diri dia . serius cakap,dia rsa kucing kurap kat belakang rumah dia tu pun HAVE A BETTER LUCK. kena pulak stu part tu sebab tak tahan. member dia neh ke kelab kaunseling untuk mintak bantuan , dan dia pulak yang si dia neh jumpa.Lagila macam haram !

Bagaimanapun, tu smua tak mengahalang minah toe jadi berjaya lepas abis sekolah. Dia SOMEHOW berjaya buang sueh dia. masa dia telah melakar stu konsep untuk U18NF ni . dia terserempak dngan si dia yang dah pun jadi MANAGER bank sekarang ini. Seronok Tengok muka si dia masih lgi kekal dengan spek tebal dan perwatakan bodoh2x dia . HISH ! ikut kn haty nak jee dia nak jak buat blik benda* yang dia buat masa dekat kelab kaunseling dulu . Hish ! Geram Dia !


Petunjuk kata -
Aku=dia
Minah=Si Dia