Tuesday, May 17, 2011

Wednesday, April 20, 2011

AMARAN ! 
kpada sesiap yang tida seberapa suka sma Blogg saia ny , mw ckp saia ikut2x ka apa ka ? saia hnya buat2x blog ny , sbab ndk tau mw buat apa sdaa dngan blog ny . mls sda mw pkir , hhu ~ Dalam Hati Ku Adalah KUCCENG and MUSIC Hardcore !
Sakit :'[ 

knpa laa Sakit ny tiba2x jaa kw dtg aa , bruu kw dtg msa mw cuti lgi , cba la kao sket tyme blum cuti , bleh juga aku ubat , ne mw dkat cuti , bruu lmbt baik lgi , tebiat ba demam ny , kurang kao ! argg ! ndk tau bila mw baik ny , hhu :[ klau mlas care nnty tmbh teruk plaa , klu care lmbt pula baik , aish  bkin pnas jaa kw ne PENYAKIT ! ndk mw lgi aku jangkit sma nma thu PENYAKIT ! rimas budu !

Tuesday, April 5, 2011

Takut Kerana SPM !!!

Arggg ! ndk rsaa , pejam celit2x , sda nak dkat 6 bulan daa , knpa masa begthu cepat aa , masa laju , spm makin dekat , ati berasa risau , diri semakin takut , arggg !!! belajar pun mw pecah jaa otak ny , erggg !!! apa lgii klu bgun pgi2x ny pling mls , semestynya klu dlm kelas , mata pun mcm berat jaa taik mata ny mw buka , kjap buka  kjap tutp , 

wuii ! Arap2x aa aku lulus baa spm , usaha lebih keras lgi ny for my SPM !!! cuma bgthu nda rsaa , zaman persekolahan kmi hanya tnggal beberapa bulan saja nak tamat ! sungguh tak dirasa kn , hehehe , harap2x laa kmi smua lulus ! All My Friend Pray For Me ! (btul kaa english ku thu) hahaha :D

Saturday, March 26, 2011

Offline ! 
Good Night Blogger , Facebook and Yahoo massenger :)
Camera NIKON D7000 idaman ku dari aku form 2 lgi , smpi skrg ndk dpt2x , ndaa tau bila mw dpt ne bendaa , ari2x kmpul duet , kmupul duet , ndk tau jugaa smpi bila , mls juga mw arap kn bapak mw mnta bli kn ini , sudah pastynya dia say , 'teyda duet' , ksian jugaa klau dia sda kata2x gtuu , terpaksa laa rela hati kumpul ari2x duet skulaa sma duet syiling , terpaksa laa sbr , sbr , sbr hanya gara2x mw dpt ny hrus sbr laa , mls juga mw tburu2x , hehehe , lgi pun , aku cmburu laa , 4 org sdaa dlm kluarga ku pki benda ny , jeles sda aku nmpk bla dorg snap2x ny , bliur d nmpk , ingin jugaa aku mw , tpi bila kn ? :(

Tpi tak pa ! aku psty akan dpt , klu dpt ny , maluncat smpi patah kaki ne pun ndk ku rsaa sdaa klu dpt ni , kompom happy sentiasa klu dpt ne benda , pling ku sukaa laa dan sukaa btul sdaa sma ni benda , Aku akan dapat camera NIKON D7000 ! WAIT AND SEE :)
SIMPLE STYLE ? ini laa jaa dress yg slalu aku gunaa klu hangout ka jln2x ka , inii jaa laa dress aku pkai setiap masa , malas sdaa mw dress mendalam ny , blum mahir lgii , mw kna belajar dulu bruu dress dalam2x , hee :D
Dalam otak ny blum ada lgi timbul Dress bru , mw cuba yg lama dngan dress yg simple ny , lebih bgus , selesa d pandang oleh org atau manusia sekalian :P
Tunggu abes skulaa , bila sda tiba masanya life sndri2x bruu laa ubah dress , HARAP MAAF ! saya bukan pozer atau pun ikut2x penampilan org , aku cuma mengikut dress semasa , aku kn plih mna dress yg bgus dan selesa , itu laa aku pki mna yg selesa :) peduli laa apa yg kmu ckp , aku ne pozer ka apakah , janji life aku Happy dengan semua orang , Janji Boleh hidup di duniaa , hee :D , mm :| Kalau La dress aku bekekalan begini ? boleh ka ? harap2x aa kn , cuma perlu pkai ari2x kli ny , bruu biasa dress yg simple ny , mm , apa pun , kpada yg baca blog ny , jika ada yg silap kata di sni , Mohon maaf kepada semua pembaca setia blogger :) , Tujuan aku post2x bgini , bukan laa hnya untuk nunjuk2x tpi ni hanya untuk saja2x , bkn nak tembirang2x mw post segala tentang aku , hee :D ,


JIKA ADA YANG TIDAK FAHAM .
SILA BERI KOMEN YANG JUJUR :)