Friday, November 5, 2010

What A "DAMNED" true story (karya Zint)
Apa yang paling menggagumkan pasal seorang kawan sekolah dia nie dulu ialah betapa tahap dewanya dia dirundung malang hari-hari - sebjik macam watak Ellicia ! kdang2 toe dia boleh duduk tercengang bejam-jam tngok minah toe mengalami kecelakaan itu ini - Sbijik mcm ELCCIA ! seolah - olah tak wujud langsung simpulan bahasa "langkah kanan" dalam diri dia . serius cakap,dia rsa kucing kurap kat belakang rumah dia tu pun HAVE A BETTER LUCK. kena pulak stu part tu sebab tak tahan. member dia neh ke kelab kaunseling untuk mintak bantuan , dan dia pulak yang si dia neh jumpa.Lagila macam haram !

Bagaimanapun, tu smua tak mengahalang minah toe jadi berjaya lepas abis sekolah. Dia SOMEHOW berjaya buang sueh dia. masa dia telah melakar stu konsep untuk U18NF ni . dia terserempak dngan si dia yang dah pun jadi MANAGER bank sekarang ini. Seronok Tengok muka si dia masih lgi kekal dengan spek tebal dan perwatakan bodoh2x dia . HISH ! ikut kn haty nak jee dia nak jak buat blik benda* yang dia buat masa dekat kelab kaunseling dulu . Hish ! Geram Dia !


Petunjuk kata -
Aku=dia
Minah=Si Dia
                                     

No comments:

Post a Comment